Straatweg 179a (Koetshuis)

3621 BM Breukelen

Volg ons
 

René Somers

Orthomanueel Arts - Podotherapeut

Heeft u pijn in uw rug of uw nek, mogelijk met uitstraling naar armen of benen, of in uw gewrichten? Vaak is een vorm van eerdere overbelasting hiervan de oorzaak.

Zo’n overbelasting kan acuut zijn (vertillen, verdraaien, vallen, struikelen en ongeluk) of er langzaam insluipen (door een verkeerde of ongemakkelijke houding of verkeerd slapen). Hierdoor kunnen standsafwijkingen of bewegingsstoornissen van delen van de wervelkolom optreden, met als gevolg pijnklachten in rug, nek of gewrichten.

Specialist in houding en beweging
Een OrthoManueel Geneeskundige is een arts die zich na het artsexamen heeft gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten die samenhangen met houding en beweging. Als OrthoManueel arts heb ik de opleiding voltooid die omschreven wordt als orthomanipulatie of ‘methode Sickesz’. Tijdens het eerste consult verdiep ik me grondig in uw klachten en de voorgeschiedenis ervan. Naast een algemeen medisch onderzoek naar uw klachten onderzoek ik vervolgens heel nauwkeurig door middel van een OrthoManueel onderzoek de stand en bewegingsmogelijkheden van uw wervelkolom, bekken en overige gewrichten. Op basis hiervan stel ik een behandelplan op en begint de behandeling.

Bekijk hier de website van René Somers

Contact Info
085 483 54 88